Retræte.dk Om stilhed og Kristen meditation

Dansk Oase

Hvad kendetegner retræterne?

Hjemmeside www.danskoase.dk og
www.mariager-hojskole.dk

Pris: 1100 kr. (deltagere under 30 år har
mulighed for at søge om nedsat pris.)

Tilmelding:
Mariager Højskole
Hjulhusvej 12b
9550 Mariager

tlf. 96682668

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formålet med vores retræter er at skabe en ramme for mennesker, hvor de kan møde Gud. Dagene foregår derfor i stilhed afbrudt af andagter, oplæg, bibelmeditationer og mulighed for åndelig vejledning.

Hvem står bag?

Dansk Oase er en kirkelig netværksorganisation, der har samme trosgrundlag som folkekirken. Vi arbejder for at se levende fællesskaber, hvor mennesker kan møde Gud, rundt om i hele vores land. Det gør vi ved at arrangere inspirerende konferencer, ved at opbygge kirkelige netværk og ved at tilbyde og synliggøre relevante ressourcer. Dansk Oase opfatter sig selv som et åbent og inspirerende forum for alle, der er optaget af kirkens fornyelse, udrustning og mission.

Retræterne her arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Oase og Mariager Højskole, der er udsprunget af pinsekirkerne, og som er tilknyttet Frikirkenet.

Retræterne er ledt af Cand. Theol. og familierådgiver Peder Poulsen og Jakob Vagner, der har en BA i teologi og som er højskolelærer.

Hvor afholdes retræterne?

Mariager Højskole, der ligger i naturskønne omgivelser nær skov og fjord, danner rammen om vores retræter.

Skolen har et dejligt auditorium, hyggelig spisesal og gode grupperum, og der tilbydes eneværelser til alle deltagere, hvilket betyder et max. på 45 deltagere.

Mere information kan findes på skolen hjemmeside
www.mariager-hojskole.dk.