Retræte.dk Om stilhed og Kristen meditation

Peder Poulsen

Præsentation

Hjemmeside
www.farmen.info

www.bevidsteborgere.dk

Adresse:
Midgaardsvej 4
8920 Randers NV

Tlf 2043 6732

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er født i 1954 og opvokset på landet. Min ungdomsuddannelse er driftsledelse indenfor landbruget. Derefter blev jeg optaget af tro og kirkeliv og begyndte at læse teologi ved Århus Universitet og på Menighedsfakultetet. Jeg blev ordineret i Århus Domkirke i 1990.

Jeg har siden efteruddannet mig som familieterapeut (Kemplerinstituttet) og åndelig vejleder (Loyola Hall, Liverpool; Ignatiansk tradition).

I perioden 2010 - 2012 deltog jeg i www.retræte.dk's udviklingsforløb for retræteledelse kaldet Himmelbrønd.

Siden 1991 gift med Anne-Grethe og sammen har vi to voksne døtre.

Jeg arbejder med relationsformidling i forhold til det enkelte menneske selv, i forhold til Gud og i forhold til medmennesket. Dette kan ske ved åndelig vejledning, familiesamtaler, terapeutiske samtaler, grupper indenfor menneskelig og åndelig dannelse.

Erfaring som retræteleder

Begyndte med at deltage på retræter med Magnus Malm i Sverige (A-B-C retræter). Jeg har selv afholdt retræter siden 2007. Jeg har erfaring med forskellige typer retræter.

Baggrund

Min baggrund er pietistisk karismatisk kristendom. Jeg er senere blevet optaget af den kontemplative tradition som er overleveret fra den før-reformatoriske kirke. Senest er den keltiske tradition blevet interessant for mig. Jeg er inspireret af Dallas Willard, Henry Nouwen, Richardt Rohr, Thomas Keating, David Benner, Magnus Malm, Peter Halldorf, Martin Lønnebo og mange andre kendte og ukendte helt almindelige folk, som lever og beder.